Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Донеччині СБУ затримала 106 кримінальних «авторитетів» на похороні «злодія в законі»

СБУ спільно з Національною поліцією затримала в районі Святогірська Донецької області 106 кримінальних авторитетів, які прибули на похорон «злодія в законі» на прізвисько «Льоха Краснодонський». 

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Фото ssu.gov.ua

Серед затриманих були громадяни з Росії та Молдови, а також кримінальні «авторитети» з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Правоохоронці перевіряють затриманих на предмет законності перебування на території України, а також на предмет зв’язків з бойовиками самоназваних «ДНР/ЛНР».

Згідно повідомлення Нацполіції частина представників кримінального світу була затримана 27 серпня. У них при собі були виявлені патрони, зброя і біти. 40 чоловік були доставлені до Слов’янського відділу поліції для встановлення особи та перевірки за базами розшукуваних.

Фото npu.gov.ua

«Серед присутніх вже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх та колишніх «смотрящих» з окупованих міст. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язки з представниками незаконних збройних формувань та можливі канали співпраці з терористами», – йдеться в повідомленні.

Джерело: hromadske.ua

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua