Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Косівщині чоловік вкрав велосипед

Працівники Косівського відділу поліції викрили зловмисника, який вчинив крадіжку зі складського приміщення, що належить мешканцеві одного із сіл району.

До косівських правоохоронців за допомогою звернувся 51-річний місцевий чоловік та повідомив, що невідома особа з приміщення його складу викрала спортивний велосипед, електричний чайник, три сокири та телевізор.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, в результаті яких встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний односельчанин потерпілого, котрий уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Виявилося, що він того вечора проходив повз складське приміщення потерпілого і зауважив, що за його діями ніхто не спостерігає. Тож молодик проник у склад, зламавши навісний замок, та викрав це майно. Викрадені речі працівники поліції вилучили та передали власнику.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua