Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську поліція розшукала водія, що збив пішохода і втік з місця ДТП

Як з’ясували працівники Тисменицького відділу поліції, за кермом машини, якою увечері 19 лютого було скоєно наїзд на пішохода у приміському селі, перебував 43-річний житель Богородчанськогорайону.

Поліцейські, прибувши на місце вечірньої автопригоди, вилучили деякі уламки автомобіля, який травмував чоловіка на проїжджій частині дороги, зокрема, бокового дзеркала та бампера. За цими елементами правоохоронцівстановили модель машини, а відтак розпочали пошуки автівки та її водія.

Упродовж майже півдоби працівники поліції перевіряли ймовірну причетністьмашин «Кіа Маджентіс» з прилеглих районів, аж поки не поцікавилисяавтомобілем жителя Богородчанського району. Попри те, що ані машини, нічоловіка вдома правоохоронці не застали, вони продовжували здійснюватизаходи щодо встановлення місця його перебування. Вже в обідню порунаступного дня 43-річного чоловіка розшукали в Івано-Франківську, а відтаквін показав, де заховав пошкоджену в ДТП автомашину.

Наразі правоохоронці з’ясовують, чиї дії – водія чи пішохода стали причиноюаварії, а як наслідок – травмування людини. Також поліцейськівстановлюють, що спонукало богородчанця залишити місце ДТП зпостраждалим.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua