Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську допитують свідків у справі стоматолога-різника Ігоря Вуйціва

У п’ятницю, 18 грудня, в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи франківського стоматолога-різника Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у подвійному вбивстві. Обвинуваченою у справі є також співмешканка Вуйціва Юлія Бойко, повідомляє Репортер.

Суд продовжує допит свідків. Наразі допитують свідка Ванюшкіна.

Ванюшкін — знайомий Вуйціва та Бойко. Він був разом із Антоном Кучераком у день вбивства. Вони разом пили. Спочатку разом з Вуйцівим, потім до них подзвонив Кучерак.

Вони пішли у квартиру до Геннадія Гавриліва. Там знову пили, доки господар не сказав іти геть. Ванюшкін каже, що вони пішли звідти разом з Сергієм Перепекою, який уже свідчив.

Він розповідає, що пішли з тієї квартири десь 17:00 годині. Їх там мали чекати Вуйців і Кучерак. Але їх там не було. Свідок каже, що після того ще бачив Вуйціва, питав, що сталося з Антоном. Вони ще думали разом над різними версіями.

Свідок характеризує Кучерака як спокійну людину. Про Вуйціва теж нічого поганого не міг сказати, хіба згадав чутки, що випиваши він міг з’ясовувати стосунки з Бойко. Каже, що Бойко ревнувала Вуйціва, а того це могло злити.

Ванюшкін каже, що в той день чимало випив. Він навіть не міг відповісти захиснику Вуйціва, чи повертався в той день ще раз в квартиру Геннадія Гавриліва.

З Ігорем Струтинським свідок теж буа знайомий, але бачив його буквально раз чи двічі. Тож про нього нічого сказати не може.

На суд мав прийти ще Володимир Вуйців — це останній свідок зі списку прокурора. Але він на засідання не прийшов. Його викликають на наступне засідання, а поки що суд оголосив перерву.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua