Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Снятинщині 24-річна дівчина двічі пограбувала чоловіка

Зловмисниця, перебуваючи в гостях у свого знайомого, скористалась тим, що чоловік не спостерігає за її діями, з приміщення будинку поцупила значну суму коштів.

Як уже повідомлялося про першу подію 07 грудня, сценарій крадіжки повторився. До правоохоронців за допомогою звернувся той самий 65-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа, з його будинку викрала грошові кошти в сумі тепер уже 400 доларів США.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію та опитали місцевих жителів. Згодом особу зловмисниці було встановлено.

Нею виявилась 21-річна односельчанка потерпілого. Помирившись після першої крадіжки, як з’ясувалося, дівчина вчинила другу спробу. Знову довірливий господар самотужки не впорався, а повідомив про подію у поліцію. Його розчаруванню не було меж, коли вочевидячки дівчина зізналася у скоєному. Викрадені кошти вона повністю повернула заявнику не витративши ні копійки.

Слідчими місцевого відділу поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-ох років. Триває слідство.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua