Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині юнак обікрав помешкання товариша

Співробітники Коломийського ВДСО встановили та затримали зловмисника. Тепер йому загрожує ув’язнення та позбавлення волі строком до трьох років.

Близько 11 години від чергового Коломийського РВ УМВС надійшло повідомлення наряду групи затримання Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області, що на вулиці Мазепи вчинено крадіжку, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

До правоохоронців, які прибули на місце події, звернувся юнак та розповів, що з його квартири зникла значна сума коштів.

Міліціонери провели оперативно-розшукові заходи, завдяки яким вдалося встановити особу зловмисника. З’ясувалося, що гроші поцупив 18-річний мешканець села Угорники Івано-Франківської міськради, який напередодні побував у його квартирі. Цю особу було затримано. Зловмисник зізнався міліціонерам у скоєному, речові докази вилучено.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua