Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківський таксист побив нетверезих клієнтів

Вчора, 22 вересня, Івано-Франківський міський суд розпочав розгляд кримінальної справи, у якій двоє чоловіків позиваються проти працівника служби таксі “Оптимальне”.

Обвинуваченому інкримінують умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ст. 121 КК України), що по українському законодавству карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років, пишуть Версії.

За словами прокурора інцидент трапився 13 березня цього року, біля магазину “Їжачок”, що по вулиці Івана Павла ІІ.

Шестеро чоловіків близько 18:00 год розпивали алкоголь. Потім вирішили відправити одного зі своїх товаришів додому, оскільки молодик добряче хильнув зайвого. Чоловіки вирішили скористатися послугами служби таксі “Оптимальне”, автомобіль якої стояв біля магазину. Однак між водієм авто і п’яною компанією виникла суперечка: таксист відмовлявся відвозити одного із чоловіків, оскільки той був не тверезий і забруднив йому салон машини. Через це водій почав вимагати компенсацію за збитки.

Оскільки діалог не склався, таксист подзвонив у диспетчерську і викликав підмогу аби розібратися у ситуації. Під’їхало ще кілька працівників служби таксі. Один із них пішов переговорити із чоловіком з компанії. Вже між ними виникла суперечка, а потім і бійка.

Тепер у засіданні суду двоє потерпілих звинувачують таксиста у побитті. Крім цього один із чоловіків подав цивільний позов: він вимагає відшкодувати йому близько 26 тис грн матеріальної шкод та 200 тич грн  – моральної.

У залі суду обвинувачений частково визнав свою вину у навіть попросив пробачення у потерпілих. Чоловік заявив, що вдарив позивача тільки один раз. Мовляв,  перелічені травми, які кваліфікують як тяжкі, чоловік отримав внаслідок падіння, оскільки був у нетверезому стані.

Натомість, у потерпілої сторони виникли питання, щодо місця роботи обвинуваченого, оскільки у матеріалах справи ніде воно не зазначене. У залі суду чоловік заявив, що є працівником служби таксі “Оптимальне”, однак надати документи на підтвердження відмовився.

Наразі триває судова справа.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua