Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийські міліціонери затримали чоловіка, який вирощував коноплю на власному подвір’ї

Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції затримали чоловіка, що займався виготовленням та збутом наркотиків.

30-річний житель району біля свого господарства вирощував на присадибній ділянці коноплю. Далі з вирощених рослин у власному помешканні чоловік виготовляв  – канабіс, який, розфасувавши у паперові згортки, готував для продажу.

Під час проведення санкціонованого судом обшуку правоохоронці виявили та вилучили 230 рослин коноплі, пристрої для викурювання наркотичних засобів, а також колби, посуд і різного роду речовини для виготовлення наркоотрути та паперові згортки із подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За цим фактом слідчим відділом розслідується кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua