Онлайн TV FM радіо FM пауза

Масажний салон «Erotic Time» пропонує класичний та еротичний масаж у Києві

масаж Реклама

Еротичний масаж – добрий спосіб розслабитися і отримати задоволення. Цю послугу надають масажні салони, і серед них найбільш відомий у Києві Erotic Time. Послуги масажу майстрині надають безпосередньо в салоні та за адресою клієнта. Салон має свої особливості роботи, які приваблюють відвідувачів.

Які техніки та способи еротичного та класичного масажу пропонує салон своїм відвідувачам

Салон еротичного масажу своїм клієнтам пропонує:

  • класичний та еротичний масаж з дотиками до дівчини, поцілунками, взаємними ласками, кількома релаксами;
  • різні техніки масування: фут-фетиш, різноманітний боді масаж, нуру та лінгам;
  • піп-шоу;
  • аква-релакс;
  • еротичний танець.

Для одного сеансу чоловік може вибрати одну або кілька техніку, пошукавши їх в каталозі. Масажувати клієнта може одна дівчина або, якщо він забажає, дві. Робота майстринь із тілом у чотири руки принесе йому подвійне задоволення. Сеанси в салоні можуть йти від 30 до 120 хвилин – все залежить від побажань відвідувача. Для бажаючих відпочити зі збільшеним комфортом пропонуються VIP-програми з шампанським, віскі, еротичним шоу, спільним душем та будь-якими техніками масажу.

У салон можна прийти одному і розслабитись на самоті. Сюди ж приходять компанії друзів чи колег, щоб відзначити свято, провести корпоратив чи просто весело відпочити. За бажання час сеансу можна продовжувати. Працівники салону у цьому випадку допомагають складати програму.

На всі види масажу можна замовити подарунковий сертифікат.

Це стане приємним сюрпризом для будь-якого чоловіка. В цьому випадку не доводиться шукати подарунок, намагаючись підібрати оригінальний, корисний та приємний презент.

Кому та на яких умовах надається послуга масажу в домашніх умовах

Майстрині салону роблять масаж різного виду вдома. Вони використовують класичні та еротичні техніки, допомагаючи повністю розслабитися. Масажистка приїжджає до клієнта, якщо:

  • у нього немає сил, можливості, бажання їхати до салону;
  • чоловік не знає Київ, адрес хороших масажних салонів;
  • є бажання після масажу одразу спокійно заснути, а не їхати додому, витрачаючи час та сили;
  • хочеться розслабитись у звичній обстановці.

Майстриня відправляється на виїзд за вказаною адресою у визначений час після замовлення телефоном.

В яких умовах та в якому інтер’єрі в салоні пропонуються послуги масажу

Вхід до салону облаштований із двору, що забезпечує конфіденційність відвідувань. Про візит не дізнаються перехожі на вулиці та мешканці будинку. Охоронці та консьєржі у вхідної групи відсутні.

У салоні п’ять кімнат, облаштованих із великим комфортом. У кожній із них створена інтимна атмосфера, є окремий душ. Кімнати та душі відокремлені, і ймовірність зустрітися з іншими гостями відсутня.

Посилена увага в салоні приділяється чистоті та гігієні. Вологе прибирання у всіх його приміщеннях проводиться як мінімум двічі на добу. Вона проходить як за графіком, так і за необхідності. Щодобово приміщення обробляють потужними кварцовими лампами. Їхнє випромінювання знищує мікроорганізми повністю.

Відвідувачі перед початком сеансу отримують одноразове гігієнічне приладдя. У набір входять рушники, капці, простирадла, шампуні. Гості мають можливість у будь-який час відвідати душ. Вони можуть побувати в ньому і разом із масажисткою, якщо це передбачено програмою.

Які основні переваги та недоліки відзначаються у роботі масажного закладу

Доброзичливість персоналу помітна вже за телефонного дзвінка або з перших хвилин перебування в салоні. Його працівники йдуть назустріч побажанням відвідувача та намагаються створити для нього максимально комфортні умови.

Атмосферу уваги та турботи підкреслюють:

  • професіоналізм досвідчених і красивих масажисток, які чудово знають анатомію чоловічого тіла та методи впливу на нього;
  • величезна різноманітність застосовуваних технік, продуманість програм;
  • затишна та водночас інтимна атмосфера;
  • відповідальне ставлення до конфіденційності відвідувача, санітарних та гігієнічних вимог.

Майстрині салону працюють нестандартно. Вони підходять до будь-якого гостя індивідуально, коригуючи методики під його особисті уподобання. Вони чуйно реагують на будь-які запити.

У роботі салону зазначаються й певні недоліки. Він відмовився від послуг консьєржів та охоронців, намагаючись зберігати конфіденційність гостей. В результаті утворилася ймовірність влучення на його територію випадкових людей. Іноді виникають ситуації, коли обрана на фото масажистка буває зайнята або відсутня. Чоловікові доводиться вносити на свій вибір коригування або чекати, коли воно звільниться.

У салоні створена комфортна і сприятлива до релаксу обстановка. Він відрізняється значним набором переваг і мінімальним числом недоліків. Зустрічі з його майстринями будуть для чоловіків цікавим і приємним проведенням часу, про яке важко забути. Телефонуйте, записуйтесь на сеанс у зручний для себе час. Вас зустрінуть привітні, красиві та вмілі масажистки.

Головне зображення: https://s.032.ua/section/promonewsintext/upload/images/promo/intext/000/053/429/155057371714415505737179253_609cfe07aa60a.jpg


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua