Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Венесуелі почався різдвяний сезон на два місяці раніше, ніж зазвичай. Відео

У Венесуелі почався різдвяний сезон Новини

Вулиці венесуельської столиці засяяли святковими вогнями. Усюди гірлянди й сяйні інсталяції. У Каракасі та в усій Венесуелі почався різдвяний сезон.

«Це дуже гарно. Вулиця прикрашена, зелена трава. Ми бачимо, що вкладено багато сил, щоб почати святкувати Різдво на два місяці раніше», – наголошує мешканець Каракаса.

«Венесуельці відомі тим, що завжди радіють життю. Тому ми раді, якщо святкування Різдва починається раніше», – каже мешканка Каракаса.

Місяць тому президент Венесуели оголосив, що різдвяний сезон у країні почнеться в жовтні. Пояснив це тим, що люди мають право влаштовувати свята, коли хочуть.

Утім, Ніколас Мадуро застосовує таку стратегію вже не вперше. Останніми роками політична напруженість у країні лише зростає. А недавні непрозорі вибори президента ще більше ускладнили ситуацію. Попри це, люди однаково радіють блискучим вогням та різдвяним ялинкам.

«Це дуже гарно й дає привід очистити свої думки та перемикнутися на щось інше. Це допомагає нам відволіктися від усього, що сталося протягом останніх трьох місяців. Тож це чудово і, у певному сенсі, надихає», – додає мешканець Каракаса.

Офіційно святковий сезон у Венесуелі триватиме з 1 жовтня по 15 січня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua