Онлайн TV FM радіо FM пауза

12 жовтня в Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський чемпіонат з повітряної гімнастики

повітряна гімнастика Івано-Франківськ

12 жовтня проведуть Всеукраїнський чемпіонат з повітряної гімнастики SkyBound 2024, який відбудеться вперше в Івано-Франківську. Ця масштабна подія збере найкращих спортсменів з усієї України, щоб продемонструвати свою силу, грацію та майстерності у повітряній гімнастиці та пілонному спорту.

Цьогорічний чемпіонат обіцяє бути масштабним та видовищним. Різні категорії, включаючи сольні та командні виступи, від початківців до професіоналів. Глядачі матимуть можливість побачити захоплюючі трюки на висоті, що поєднують у собі елементи танцю, акробатики та неймовірної фізичної сили.

Оцінювати виступи будуть досвідченіші фахівці у сфері повітряної гімнастики. У складі суддівської комісії — чемпіони та визнані судді та тренери міжнародного рівня, які відомі не лише в Україні, але й у світі. Серед них:

  • Олена Мініна;
  • Bexit;
  • Влада Апрелєва;
  • Володимир Кірюшин;
  • Єлизавета Дугніста;
  • Діана Олійник.

Квитки вже доступні для придбання в офіційному чат-боті чемпіонату. До 5 жовтня можна придбати квитки за вигідною ціною онлайн, а також буде можливість придбати офлайн на події. Гостям до 12 років вхід безкоштовний.

Місце: Манеж коледжу фізичного виховання (вулиця Гетьмана Мазепи, 142 а, м. Івано-Франківськ).

Час: 8:00 – 22:00 год.

Деталі про подію та оновлення можна знайти на сторінці в Instagram: https://www.instagram.com/skybound.champ?igsh=MWM2MWlyeHRhYjVqdA%3D%3D&utm_source=qr

Покупка квитків, розклад події: https://t.me/SkyboundBot

Головне зображення: https://mukachevo.net/uploads/media/images/image/81/35/81357b85c27a44cba5d0e57fbfa09c36deboar2lauwfpuj_image.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua