Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підсумки головних подій в Івано-Франківську у програмі «Про місто». Випуск №17 (2024)

про місто Про місто

В Івано-Франківській громаді продовжують відшкодовувати кошти мешканцям за пошкоджене майно внаслідок ворожої атаки. Нагадаємо, росіяни завдали удару 26 червня. Тоді було пошкоджено 24 житлові будинки, будівлю університету Нафти й газу, дитячий садок, ліцей, бібліотеку та інші приміщення. Скільки коштів вже виплатили – дивіться у сюжеті. 

Івано-Франківськ долучився до Всеукраїнської спортивної акції «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Її мета – вшанувати пам’ять загиблих захисників. Участь у забігу взяли близько тисячі людей. Це родини полеглих воїнів, їхні друзі, військовослужбовці, волонтери, а також місцеві мешканці.

Очільник Івано-Франківської громади Руслан Марцінків провів чергову велоінспекцію вулицями міста. Під час перевірки він оглянув кілька дворів, зокрема на вулиці Ленкавського. Її мешканці скаржаться на відсутність дитячого майданчика та проблему з паркуванням. Крім того, очільник громади дав вказівки щодо вирішення питання стихійних сміттєзвалищ і хаотичного паркування у дворах.

Вислухати проблеми мешканців. Другого вересня в міській раді Івано-Франківська відбувся традиційний прийом громадян. Цього разу до очільника громади звернулися ветерани, мешканці багатоквартирних будинків та пенсіонери. Їх турбували питання житла, благоустрою, соціальної допомоги та доступності ліків. Упродовж дня Руслан Марцінків прийняв понад півсотні осіб. Які запити вдасться вирішити – дивіться у наступному матеріалі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua