Центром вирощування городини на Коломийщині є Турка-Борщівська. Саме тут і знаходяться поля із огірками та помідорами, перцем та капустою, буряком та морквою і екзотичними кавунами та динями. Зі слів засновниці агробізнесу – Орисі Книшук війна внесла корективи у збільшення кількості сортів городини.
До цього господарство вирощувало традиційні для регіону овочі. Час змушує аграріїв до модернізації виробництва. На господарстві працюють потужні охолоджувальні установки. Вони дають змогу якомога довше утримувати продукцію у якісному стані. У цехах агрофірми установили новітню сортувальну лінію. Тут працюють сучасні розвантажувачі.
Орися Книшук каже, що головне для аграріїв це зреалізувати продукцію після завершення сезону.
Тож завдяки техніці та науковому підходу до вирощування ряд культур у господарстві дали рекордні результати. Зокрема мова про цибулю. Потішили аграріїв і екзотичні кавуни, дині та баклажани.