Онлайн TV FM радіо FM пауза

Проблема доріг: у П’ядиках автівка мало не залишилася без колеса. Відео

проблеми з дорогами Новини

Чи не найбільшою проблемою приміської П’ядицької громади є дороги. І мова не про віддалені села об’єднання, але й про сам центр. Тут щороку трапляються багато пригод через ями на шляхах села. Сталася така і зовсім недавно. На місце події навіть викликали поліцію.

Автівка, що прямувала центральною дорогою П’ядиків мало не залишилася без колеса. При в’їзді на невеличкий місток вона потрапила в яму. Ось як описує ситуацію водій Сергій. На місці цієї пригоди одразу ж зібралися небайдужі мешканці громади.

На місце події викликали поліцію. Її працівники склали акт та припис для дорожників. А автівку довелося витягувати іншою машиною. Микола Коцаба каже, що це вже не перший такий випадок. Активісти постійно звертаються до влади.

Очільник громади Петро Гайдейчук зазначив, що через населений пункт ідуть дві дороги обласного значення. І сільська рада вже виділяла державному підприємству 3 мільйони гривень на співфінансування ремонту доріг, але є ще 5 мостів, які поки не ремонтуються.

Голова П’ядицької громади каже, що навіть був на прийомі у керівництва «Доріг Прикарпаття» разом із депутатами. Однак поки відповіді не отримав. Тому активісти не вірять у те, що ремонти розпочнуться.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua