Онлайн TV FM радіо FM пауза

Програма “Про місто” №16 (2024 рік)

pro misto 1 - Програма "Про місто" №16 (2024 рік) - rai.ua Про місто

Підбиваємо підсумки головних подій з життя Івано-Франківська просто зараз.

1.Івано-Франківськ продовжує вшановувати пам’ять про захисників. Анотаційну дошку відкрили загиблому військовослужбовцю Андрію Яцелю. Він пішов захищати Україну після того, як його рідне місто Луганськ окупували. Та саме Івано-Франківськ став для нього другим домом, де про його героїзм будуть пам’ятати рідні та друзі.

2. Можливість відпочити та побачити іншу країну. Влітку 2024 року для дітей загиблих Героїв, захисників, які зазнали поранень, зниклих безвісти військових та учасників бойових дій організували 8 екскурсійних поїздок за кордон. Вони мали змогу відвідати Португалію, Польщу, Латвію та Угорщину. Більше про цьогорічне оздоровлення дітей – у наступному матеріалі.

3. Ваша допомога – наша перемога. У середмісті Івано-Франківська провели благодійний аукціон. Його організував військовослужбовець Михайло Михайлюк на позивний “Бандера”. Кошти збирали на обладнання для бійців 45-го окремого стрілецького батальйону. Як все відбувалось бачила Юлія Торконяк.

4. Сьогодні вівторок, а значить очільник Франківської громади разом із заступниками уже традиційно інспектує місто на велосипеді. Цього разу перевіряли міжбудинкові території. Як проходила велоінспекція – дивіться у наступному сюжеті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua