Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківців запрошують на перший літній фестиваль класичної музики “Філармонійні вечори”

Новини

З 19 по 22 серпня талановиті колективи Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк та запрошені музиканти будуть дарувати різноманітні емоції та закохувати у світ прекрасної класичної музики.

Захід відбуватиметься на сцені поблизу філармонії (площа Міцкевича) щовечора о 21:00.

Відомі мотиви та вражаюча техніка виконавців будуть представлені в чотирьох концертах, які об’єднані за тематикою чи належністю до епохи. На концерті-завершенні будемо вітати гостей зі Львова, які виконають два прем’єрних для Івано-Франківська твори. Події стануть чудовою можливістю для відпочинку з сім’єю чи друзями. Вхід на фестивальні події – вільний, а під час самих концертів здійснюватиметься благодійний збір на підтримку ЗСУ та для розвитку фестивалю.  

Директор філармонії Володимир Рудницький про фестиваль:

“Цими атмосферними вечірніми концертами маємо на меті інфікувати івано-франківців класичною музикою, запалити їхні серця любов’ю і гармонією до високого прекрасного мистецтва. Практика таких фестивалів вже десятиліттями практикується в країнах Європи, тому й хочемо, щоб наше європейське містечко не відставало від культурних тенденцій.”

Всі деталі про майбутні події можна знайти на афіші або в соцмережах філармонії.

Джерело фото: Обласна філармонія

Джерело основного фото: zno.if.ua

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua