Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинці на колінах зустрічали свого Героя Назарія Бакая

Новини

Бурштинці на колінах зі сльозами на очах зустрічали молодого Героя Назарія Бакая, який віддав своє життя захищаючи Україну. Ще недавно був вдома обіймав рідних, забирав тривоги і хвилювання, а сьогодні страшним болем, розумінням непоправної втрати повернувся назавжди в домовині вкритій синьо-жовтим стягом, за який боровся до кінця.

Назарій народився 12.11.1992 року в м. Бурштин. Навчався в Бурштинській школі № 3, далі навчання продовжив у Львівському Державному коледжі будівництва, архітектури та дизайну.

У 2012 році проходив строкову службу. Під час Революції Гідності, вступив в Бурштинську самооборону. Добровільно вступив до обласного осередку Правого Сектору Івано-Франківської області, де пройшовши вишколи, поїхав на Схід. Там воював у Луганській і Донецькій областях.

Будучи на Сході перейшов у лави батальйону АЙДАР. Прослужив на захисті держави 3 роки. У 2019 році Одружився з дівчиною Олею, і вже через рік у молодої сімї народилася донечка Вікторія.

З 2020 року працював в управлінні безпеки Кременчуцького нафто-переробного заводу. Війна змінила усі плани. У березні 2022 р.  був мобілізований.

Впродовж двох років він боронив нашу країну у 15 бригаді, брав участь у боях в Харківській і Донецькій областях. На початку цього літа був направлений до 5 штурмової бригади у розвід- роту.

Був нагороджений багатьма нагородами і медалями. Загинув Герой 6 серпня 2024 року в районі населеного пункту Іванівське, Бахмутського району Донецької області.

У великому смутку сьогодні залишив рідних: кохану дружину, донечку, брата та маму, яка звістку про загибель сина зустріла на чужині. Вона сама виховувала синів, плекала та ставила на ноги, була серед тих заробітчан, що шукали кращої долі для своїх дітей.

Розради цій втраті неама. Та рідні і вся громада мають знати –  Назар Бакай був гідним сином своєї Батьківщини, борцем за її волю і ніколи не втрачав віри у нашу Перемогу. Там у небесному війську – відтепер захищатиме наш спокій. Вічна слава героям.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua