Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську запустили безоплатний курс німецької мови для початківців

Новини

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запустили безкоштовний курс німецької мови для дорослих. Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на людей, які тільки починають вивчення мови. Курс стартує 6 серпня.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, курс німецької мови для дорослих триватиме 3 місяці. В результаті учасники зможуть опанувати німецьку на початковому рівні.

«Це можливість для тих, хто завжди мріяв вивчити німецьку, але відкладав це в довгий ящик. Наші заняття — для базового рівня — просте пояснення складних граматичних конструкцій, багато розмовної практики. Як результат, ми вивчимо більше 1000 слів, базові граматичні конструкції та навчимося підтримувати діалог на найпростіші теми. Словом, ми створили всі умови для ефективного та комфортного навчання», — діляться у просторі.

Старт курсу — 6 серпня. Усі випускники курсу німецької отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні. 

Головне зображення: https://ukrainianingermany.de/wp-content/uploads/2023/04/german.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua