Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Ценяві в оздоровчому центрі «Тепло крилатої душі» відбувся благодійний аукціон. Відео

screenshot 7 3 - У Ценяві в оздоровчому центрі «Тепло крилатої душі» відбувся благодійний аукціон. Відео - rai.ua Новини

В оздоровчому центрі «Тепло крилатої душі», що відкрила у Ценяві мати Героя України Степана Тарабалки Наталія, відбувся благодійний аукціон. Ці кошти підуть на підтримку та покращення умов в якому військові проходять реабілітацію після поранень. 

Перед початком аукціону засновниця оздоровчого центру презентувала його діяльність та познайомила з командою. Зазначила, що саме у ці дні минає два роки, як взяли в оренду приміщення для оздоровчого центру та почали приймати перших військовослужбовців.

Загалом у Наталії Тарабалки багато планів і мрій. Для їх реалізації потрібні кошти. Тому і проводять благодійний аукціон.

Допомагають оздоровчому центру «Тепло крилатої душі» благодійники, меценати, підприємці, небайдужі люди з України і з-за кордону та й самі військовослужбовці. Побратими сина Наталії Тарабалки часті гості у Ценяві. На цьому аукціоні вони представили свої лоти, а ще й вручили засновниці центру нагрудну відзнаку військової частини.

Влада міста та району активно підтримує оздоровчий центр.

Окрім аукціону паралельно діяла виставка-ярмарок. Вдалося виручити 204 000 гривень. Найдорожчим лотом став оригінальний ліцензійний м’яч Національної збірної України з футболу з автографами гравців. За нього віддали 35 000 гривень. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua