Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську запустили щотижневий інтелектуальний клуб

Новини

В Івано-Франківську на базі культурно-освітнього та волонтерського Гончаренко центру запустили безкоштовний інтелектуальний клуб «Тренажерний зал для мозку». Його проводитиме Марина Скидан — письменниця, яка переїхала з Харкова з початком повномасштабного вторгнення росії. 

За словами організаторів, учасники клубу збиратимуться щотижня, аби удосконалювати когнітивні навички, покращувати памʼять та розвивати інтелект. 

«Цей клуб — відповідь на запит наших відвідувачів. На курси та зустрічі до нашого простору приходить чимало активних та прогресивних жінок та чоловіків, які прагнуть саморозвитку. Серед них і переселенці, які шукають у Франківську спільноту однодумців. Аби створити таку спільноту та надати їм можливості інтелектуально зростати, ми запустили «Клуб розумних». Щоп’ятниці ми збиратимемося у Гончаренко центрі — будемо розвивати когнітивні навички, покращувати пам’ять та тренувати мозок», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Як зазначають у просторі, тренеркою зустрічей буде письменниця, менторка, волонтерка Гончаренко центру Марина Скидан. Після початку повномасштабного вторгнення росії Марина переїхала до Франківська з Харкова, і тепер навчає всіх охочих та творчить спільноту однодумців. 

Формат клубу включатиме вікторини, вправи на тренування памʼяті та нейрогімнастику. Доєднуватися до занять запрошують як франківчан, так і переселенців. 

Головне зображення: https://static.hromadske.radio/2023/05/228597_science_law_of_attraction_2_63_1558214854_new_960x380_0-730×380.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua