Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківським підприємцям компенсовують частину вартості генераторів і засобів зв’язку

Новини

Компенсація за генератори. В Івано-Франківську діє програма ваучерної підтримки бізнесу, що передбачає надання двох видів ваучерів. Йдеться про компенсацію на часткове відкшодування вартості закупівлі генераторів, а ще – засобів супутникового зв’язку.

Розмір відшкодувань, зазначають у міській раді, становить 50% від вартості обладнання. Для того, щоб мати право на отримання ваучерів потрібні такі документи:

«Це копія платіжних документів і накладна і платіжка про розрахунок. Копії документів із зазначенням технічних характеристик, особливо це стосується генераторів. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб/фізичних осіб-підприємців. Документ, який підтверджує, що субʼєкта господарювання не визнано банкрутом. Документ про відсутність заборгованості із виплати заробітної плати та податків. Документ, який підтверджує право власності, або право користування даним приміщенням. Фотопідтвердження наявності зали та розеток. Копія технічного паспорта приміщення. Фотофіксація обладнання. Реквізити рахунка для отримання допомоги. Офіційна згода на облаштування пункту обігріву для мешканців», – зазначила Світлана Криворучко – директора Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

Станом на 17 червня вже було опрацьовано 27 заявок. 25 з них отримали часткове відшкодування вартості закупівлі обладнання на майже 700 тисяч гривень.

Головне зображення: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fti-ukraine.org%2Fblogs%2Fi-bez-vas-i-zi-svitlom-yak-u-prozorro-kupuyut-generatory%2F&psig=AOvVaw3SYXhCYDZAp7-hNNUJTNes&ust=1719320293069000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBEQjRxqFwoTCOCNsKyl9IYDFQAAAAAdAAAAABAE

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua