Онлайн TV FM радіо FM пауза

Руслан Марцінків та його заступники провели інспекцію міста. Відео

Новини

Велоінспекція за розкладом. Вівторок, а отже традиційно міський голова Руслан Марцінків зі своїми заступниками та очільниками комунальних підприємств вирушили на інспектування містом. Цього рази на велосипедах виїхали від адмінбудинку до міського озера. Там нещодавно заасфальтували доріжку від Південного Бульвару. Далі через вулиці Шевченка, Чорновола, Національної Гвардії та Коновальця перевірка дісталася озера біля ліцею №21.

Зараз місцина стала зеленою окрасою мікрорайону. Далі від водойми – у бік вулиць Київська та Семена Височана. Дорога тут ямиста і потребує ремонту. Однак у теперішній час – хіба що поточного.

«Загалом більше 600 кілометрів доріг у нас на обслуговуванні. А зробити одночасно не можливо. Поточні ремонти робляться постійно. Тобто цей процес не припиняється навіть взимку. Тому що ви розумієте, що після кожного дощу, як правило, робляться невеличкі ямки. Ми стараємося, щоби встигнути в малий період  часу чи асфальтом, чи крокусом якось ці проблеми ліквідувати», – каже директор КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталій Бурко.

Окрім вибоїн на дорожньому полотні, на вулицях Київській та Височана мешканці «облаштували» стихійні сміттєзвалища. Його, каже директор Департаменту інфраструктури Михайло Смушак, неодмінно приберуть, однак він просить людей не викидати великогабаритне сміття в контейнери для побутових відходів.

«Мешканці можуть викинути негабаритні відходи безкоштовно на території нашого перевізника АТП 0928 на вулиці Максимовича. Тобто якщо ви робите ремонт у своєму будинку, ви привозите його туди, кажете своє прізвище, адресу, вас безкоштовно пропускають. Або ж самостійно можете відвезти на полігон в село Рибне. Рекомендуємо і вимагаємо від мешканців, щоби не викидали свої відходи», – розповідає заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

Загалом у Івано-Франківську є 244 контейнерних майданчика для збору побутового сміття. Однак франківці не припиняють деякі перетворювати на стихійні сміттєзвалища, залишаючи на них будівельні матеріали, непрацюючу велику побутову техніку та старі меблі, каже Руслан Марцінків. Також зазначає, нинішня перевірка – частина підготовки до літа.  

«Все-таки є райони, де в нас є сміттєзвалища, це: Київська, Височана, Також підготовка до Зелених свят, кладовища, особливо територія біля кладовищ, озеро на Сахарова подивилися. Подивилися, як заасфальтували доріжку, яка іде від Південного бульвару до міського озера, подивилися, що треба поточним ремонтом зробити, особливо, що стосується доріг. Заїхали на Національної Гвардії, теж подивилися як нещодавно зробили доріжку. Працюємо далі, щоби місто було чистим, упорядкованим», – зазначив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua