Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підсумки головних подій в Івано-Франківську у програмі «Про місто». Випуск №11 (2024)

pro misto 3 - Підсумки головних подій в Івано-Франківську у програмі «Про місто». Випуск №11 (2024) - rai.ua Про місто

Івано-Франківська громада продовжує вшановувати та всіляко зберігати пам’ять про відважних Героїв. Відтак, на фасаді ліцею № 1 встановили анотаційну дошку полеглому захиснику Андрію Завадовському. Це вже четвертий такий пам’ятний знак воїнам, які свого часу навчалися в цьому навчальному закладі.

Безбар’єрність біля військового шпиталю. В Івано-Франківську створили перший маршрут, доступний для людей з інвалідністю. Відтепер від обласної лікарні у Пасічній до Ратуші можна без зайвих труднощів дістатися людям на візках. Перевірили маршрут представники Івано-Франківської мерії та підрядники.

Обрали переможців. До 100 000 гривень на реалізацію проєктів отримають підприємці, які працюють в Івано-Франківській громаді. А все тому, що вони стали переможцями конкурсу підтримки інноваційного розвитку підприємництва.

«Бізнес-прогрів молоді IF». В Івано-Франківську студенти вивчали основи підприємницької діяльності. Навчання тривало упродовж двох місяців. Про результати курсів – дивіться у матеріалі.

Канікули розпочато! У селі Вістова, що на Калущині відкрив свої двері для першої зміни літній табір «Лімниця». Скільки дітей приїхало, які умови проживання та харчування, а найголовніше – які емоції вирують в дитячому відпочинковому просторі – дивіться у сюжеті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua