Онлайн TV FM радіо FM пауза

До дня захисту дітей у Бурштинській громаді організували розваги для дітей ВПО. Відео

Новини

До дня захисту дітей у Бурштинській громаді організували святковий обід та розваги для дітей ВПО з багатодітних родин та сімей, які через життєві обставини потребують підтримки. Захід вдалося організувати за ініціативи служби у справах дітей та фінансової підтримки Бурштинської міської ради.

«Тут загалом діти у яких є певні життєві труднощі, та які потребують якомога більше любові та піклування», – розповідає начальниця служби у справах дітей Бурштинської міської ради Світлана Козар.

Діана мама двох донечок півтора роки тому переїхала до Бурштина з Харківщини. Взяла під опіку двох молодших братів. Чоловік захищає Україну. Попри труднощі молода мама випромінює світло в усмішці, каже, що такі заходи дітям дуже потрібні – бо незважаючи ні на що у них має бути дитинство.

На дитячі розваги завітав голова Бурштинської громади Василь Андрієшин, поспілкувався з дітьми. Одна з дівчаток подарувала власноруч намальовану барвисту картину, яка тепер точно прикрасить якусь зі стін міської ради – пообіцяв голова. Та запевнив, що Бурштинська громада завжди дбатиме про своїх найменших жителів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua