Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську 70% доріг потребує поточного ремонту. Відео

screenshot 18 1 - В Івано-Франківську 70% доріг потребує поточного ремонту. Відео - rai.ua Івано-Франківськ

На 2024 рік у міському бюджеті закладено 20 мільйонів гривень на ямкові ремонти вулиць та 70 млн на утримання доріг. Наразі, 70% доріг потребує поточного ремонту, каже директор КП «Муніципальна дорожня компанія», Віталій Бурко.

Аварійні вибоїни на дорогах утворилися внаслідок інтенсивних опадів в зимовий період часу та через посипання протиожеледними матеріалами, кажуть фахівці.  Протягом зими при відносно сприятливих умовах проводилися роботи з ліквідації вибоїн за допомогою холодного та гарячого асфальту.

«Ми вибирали уже такі критичні місця і пробували виконувати певні роботи. Подекуди воно давало результат, але у деяких місцях ми очікували на краще. Гарячий асфальт набагато кращий за холодний асфальт. Ці погодні температури навіть у сонячні дні доходили до 12 градусів, але вночі, або мінус, або плюс 1-2 всерівно воно діяло і діє на цей гарячий асфальт. Тому такої якості, як це робити влітку, звичайно, добитися практично не можливо. Але тим не менше роботи проводилися і проводяться у даний час», – розповідає директор КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталій Бурко.

Також, важливою складовою утримання доріг є їх прибирання ручним та механізованим способами. В даний час до робити залучено 3 одиниці техніки та більше сотні працівників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua