Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську запрацював Центр життєстійкості. Відео

429928616 805364488299704 77977197930750937 n - В Івано-Франківську запрацював Центр життєстійкості. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківську на базі благодійного фонду «Карітас» запрацював Центр життєстійкості. Директор організації Володимир Чорній каже, що послугами центру зможуть скористатись дорослі та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть їх самостійно подолати.

Як інформує Івано-Франківська міська рада, скористатися послугами центру життєстійкості можуть дорослі та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть їх самостійно подолати.

Працюють у Центрі з ветеранами та військовими. Зокрема, йдеться не лише про психологічну підтримку, а й допомогу в отриманні тих чи інших послуг. Там навчать бути емоційно та ментально стабільними і продуктивними навіть за кризових умов.

Соціальна менеджерка Яна Орищина зазначає, що основним завданням є допомогти знизити загальний рівень стресу та тривожності жителів громади. А також сформувати навички першої психологічної допомоги близьким. Робота над цим вже розпочалась і як показують перші результати – така допомога вкрай актуальна для мешканців.

Послуги у центрі життєстійкості безкоштовні для усіх громадян.

Цей проєкт Міністерства соціальної політики України у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” ініційований Першою леді Оленою Зеленською. На Прикарпатті проєкт реалізовує благодійний фонд «Карітас».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua