Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Франківськ-Прикарпаття» перемагає команду з Вінниці у регулярному чемпіонаті Суперліги. Відео

basketbol - «Франківськ-Прикарпаття» перемагає команду з Вінниці у регулярному чемпіонаті Суперліги. Відео - rai.ua Новини

Матчі регулярного чемпіонату Жіночої баскетбольної Суперліги поновлено. Вперше після дворічної перерви вони відбувалися з вболівальниками. Відтак, баскетбольна команда «Франківськ-Прикарпаття» на домашньому майданчику приймали «Вінниця-Медуніверситет».

«Пантери» двічі впевнено обіграли суперниць. У першій зустрічі перевага склала 38 очок. У повторному поєдинку перевага господарок також була беззаперечною. «Франківки» знову перемогли із різницею у 38 пунктів.

«Дівчата з Вінниці налаштувались на гру і сьогодні нам було набагато важче. На початку гра складалась нервово, але потім зусиллями наших лідерів вдалося перехопити ініціативу», – розповідає головний тренер БК «Франківськ-Прикарпаття» Юрій Процюк.

Баскетболістка БК «Франківськ-Прикарпаття» Ольга Боровець зізнається, присутність вболівальників дуже відчутна і допомагає команді.

Ці матчі були вкрай важливі для команди «Вінниця-Медуніверситет», яка веде відчайдушну боротьбу за потрапляння до плей-офф.

«Команда Франківська сильна, ми на рівень нижче, але для нас ці ігри важливі і корисні, тому що ми вчимося, відпрацьовуємо захист і напад. Завдяки таким іграм ми ростемо і в нас є шанс поборотися з іншими командами», – каже гравчиня БК «Вінниця-медуніверситет» Вікторія богаченко.

Наразі турнірну таблицю Суперліги очолює «Київ-Баскет» із 100% показником перемог після 14 зіграних матчів. «Франківськ-Прикарпаття» – на другому місці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua