Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї працює творчий дворик. Відео

Варто знати

Ще одним творчим осередком Коломиї став творчий дворик Народного дому. Там провели презентацію книг сучасних українських авторів, які вже стали бестселерами. Також для всіх присутніх у дворику продемонстрували фільм “Міф” про легендарного співака Василя Сліпака, який загинув від кулі снайпера у 2016 році.

Таких співаків, яким був Василь Сліпак, у світі було лише двоє. З початку військової агресії в 2014 році він одразу ж пішов захищати Вітчизну і віддав за неї життя, тому є справжнів прикладом для молоді, вважає тимчасово виконуюча обов’язки начальника міського управління культури Мар’яна Кодіна.

До організації виставки долучився тимчасовий переселенець із Харкова Семен Бондар. Юнак вважає себе мешканцем Всесвіту. Для експозиції вибирав ті книги, які за 10 останніх років стали найпопулярнішими серед українців. Головне, щоб вони не були занудними.

Тож творчий дворик Народного дому функціонує щосуботи. Саме тут творча молодь Коломиї має нагоду поспілкуватися та створити культурно-мистецьку атмосферу.

https://www.youtube.com/watch?v=C-l4DcD6mHM&ab_channel=%D0%A2%D0%A0%D0%9A%D0%A0%D0%90%D0%86
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua