Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кабмін спростив видачу водійських прав і реєстрації авто. Відео

Варто знати

Кабмін спростив видачу водійських прав і реєстрації авто. Однак, такі переваги отримали лише внутрішньо переміщені особи.

Для відновлення чи заміни водійських посвідчень достатньо записатися в сервісний центр через електронну чергу чи прийти безпосередньо в установу. Відтак за талоном пройти всю процедуру. Уся процедура займає до 15 хвилин.

В нових водійських посвідченнях відтепер буде чітко вказано яким транспортним засобом керує людина. Тобто з автоматичною коробкою передач чи механічною. І тут є обмеження. Якщо  в автошколі особа вчилась на машині з автоматичною коробкою передач, то тільки таким автомобілем вона і має право їздити. А от тим, хто оволодів механкіою доступні два види авто. Це стосується й тих, хто має старі паперові водійські посвідчення. Їх радять замінити на пластикові.

А от для виїзду за кордон варто мати міжнародне водійське посвідчення. Оскільки, зазначає спеціаліст, не всі країни світу визнають українські.

Замінити водійське посвідчення можна і через додаток “Дія”. Для користування такою опцією потрібен лише паспорт у вигляді ID картки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua