Онлайн TV FM радіо FM пауза

Для іванофранківців стартував безкоштовний курс з медіаосвіти. Відео

Варто знати

Щоб підвищити медіаграмотність, інформаційну гігієну та вільно почуватись в інформаційному просторі, в Івано-Франківську стартували безкоштовні курси з медіаосвіти. Заняття організувала громадська організація “Молода Просвіта Прикарпаття” як для місцевих дітей та дорослих, так і для вимушених переселенців. 

17-річна учасниця занять Яна Хоптій каже, що у час війни новини стали невід’ємною частиною життя українці будь-якого віку. І дуже важливо розуміти де правда, а де – вигадка.  

Ще одна учасниця курсу -13-річна Олександра Царен. Вона навчається у 7-му класі. Дівчина веде свій блог і дуже хоче робити це професійно. Тому й вирішила дізнатись більше про медіасферу.

Керівник навчальної групи Роман Турій розповідає, під час курсу учасники підвищать свою медіаграмотність.

Курс з медіаосвіти організувала громадська організація «Молода Просвіта Прикарпаття». Її керівниця Євгенія Бардяк зазначає, попит був справді великий. Однак, щоб усім було комфортно – у двох групах не більше 15 людей.

Окрім цього, “Молода просвіта Прикарпаття” організувала й інші курси. Відтак, місцеві та переселенці мають змогу отримати більше знань з бізнеспланування, проєктного керування та відеограмотності.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua