Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чому важливо і далі реагувати на сигнал тривоги. Відео

Варто знати

Українці, особливо у тилових областях, за понад три місяці війни почали нехтувати сигналами тривоги, що повідомляють небезпеку. Івано-Франківські рятувальники вирішили нагадати жителям та гостям Прикарпаття чому та як реагувати на сигнал “Увага всім”.

Прикарпатські рятувальники спільно з Луганськими колегами влаштували рейд, щоб нагадати жителям Івано-Франківська алгоритм дій при сигналі «Увага всім». Рятувальники пояснили іванофранківцям, що повітряна тривога оголошується, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області. А також підтверджує запуск балістичних ракет. Однак визначити точне місце чи населений пункт, куди може влучити ракета – важко. Тому не можна ігнорувати сигнал про небезпеку.

Пильність та реагування на небезпеку потрібні для того, щоб вижити самому та допомогти врятуватися іншим. А ще – бути прикладом відповідальної поведінки для інших.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua