Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Болехові на “гарячому” затримали чоловіка, який проник до магазину

Близько третьої години ночі в місті Болехів, що на Івано-Франківщині, поліцейські охорони на «гарячому» затримали чоловіка, який проник до магазину з метою вчинення крадіжки.

З охоронюваного приміщення магазину, який знаходиться у невеликому місті Болехів, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. За вказаною адресою було негайно направлено групу швидкого реагування, які перешкодили зловмиснику завершити злочинний умисел – вчинити крадіжку, інформує пре-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.


Прибувши на місце події, правоохоронці під час обстеження об’єкта виявили сліди проникнення в приміщення – пошкодженні вхідні двері магазину та невідому особу. Дотримуючись заходів особистої безпеки та діючи професійно, поліцейські охорони заблокували об’єкт, а згодом затримали правопорушника.


Ним виявився 26-річний житель Долини. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua