Онлайн TV FM радіо FM пауза

На схилах Буковелю першокласники освоюють лижний спорт. Відео

Новини компаній

На схилах Буковелю найменші лижники освоюють основи лижного спорту в рамках програми благодійного фонду Олександра Шевченка “Навчання першокласників катанню на лижах”, яка триває уже 7 років.

Цього разу вправляються першачки з Делятина. З ними поруч – батьки та вчителі. За їх словами, такі заняття просто неба гартують імунітет та дарують позитивний настрій.

“Вона першачок у цій справі, нічого ще не вміє, вона там тренується, і я бачу, що їй дуже подобається. Емоцій повно, все добре, чудово, казково”, – поділилася мама першокласниці Уляна.

З дітками займаються досвідчені інструктори туристичного комплексу. Навчають першокласників не боятись, долати перешкоди і вчасно гальмувати.

Спочатку боязко, а згодом впевнено та з усмішкою. Першачки з кожним кроком все впевненіше освоювали лижі. Діток переповнювали радісні емоції і враження.

Загалом у рамках програми їзду на лижах уже освоїли 16 з половиною тисяч першокласників із усіх куточків Прикарпаття. Засновник ТК “Буковель” Олександр Шевченко переконаний, що серед дітлахів, які сьогодні вперше стали на лижі, є майбутні чемпіони України та світу. І дуже важливо, щоб наші школярі мали можливість займатись спортом, бути активними і здоровими.

“Що стосується перших годин чи днів катання першокласників за програмою, яка вже діє багато років, це дуже важливо у різних регіонах. Діти стають на лижі, можливо, у перспективі, стануть чемпіонами. Тобто через масовий спорт, здоровий спосіб життя, якраз робиться фундамент нашої української здорової нації, яку не візьмуть ніякі віруси”, – відзначив засновник ТК “Буковель” Олександр Шевченко.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua