Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті учасник бойових дій власноруч виготовляє годинники з дерева. Відео

Новини

На Прикарпатті учасник бойових дій власноруч виготовляє годинники з дерева. Усім надає назви – “Альфа”, “Омега”, “Крон”. Ці вироби ексклюзивні, адже їх дизайн вигадує сам боєць.

Йому нікуди було податись після повернення із зони бойових дій. Тож  приїхав на Прикарпаття. І тут ветеран 79-ї десантно-штурмової бригади Іван Кучер оселився в Бандерівському схроні, що у Клубівцях. І вже освоїв новий фах –  майстер по дереву.

Пригадує, усьому вчився з нуля. І попри те, що було важко – здаватись не звик. А починав свою творчість із невеликих фігурок янголів.

Співзасновниця Бандерівського схрону розповідає, що Іван дуже швидко вчився і кожен свій виріб доводив до досконалості.  

Нещодавно він відшукав у Схроні годинникові механізми, які досі припадали пилом. Поки не потрапили до рук майстра. Саме так і виникла ідея виготовити перший годинник.

І далі Івана було вже не спинити. Каже найважче дається дизайн. Іноді на це йдуть місяці. А якщо є ідеї, то за день боєць може виготовити й кілька годинників.

У свою роботу Іван вкладає душу. Бо мріє, щоб годинники стали головною окрасою домівок.

А яка ваша реакція?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua